De 4 beste boeken om mee te nemen op vakantie

Het leek stiller dan het was – Eva Kelder

Dit boek is puur genieten. Eva Kelder verwoord haar ideeën zo mooi dat je soms gewoon even moet stoppen met lezen, je ogen moet sluiten en genieten. Dit boek gaat over het meisje Seije die opgroeit met haar alleenstaande moeder. Ze voelt zich een buitenbeentje, samen met haar beste vriend Teun. Het boek neemt je mee door het leven van Seije.

Ripper – Isabel Allende

Ripper gaat over een alleenstaande moeder die met haar dochter in San Francisco woont. Ze speelt het ‘Ripper-spel’ online met een aantal mensen. Het doel van dit spel is om moorden uit de negentiende eeuw op te lossen. Dit loopt al gauw uit de hand.

Dieven van vuur – Ivo Victoria

Het verhaal van dit boek speelt zich af in Antwerpen, tijdens de jaren tachtig en negentig. Het is een boek dat gaat over muziek, meisjes, jongensvriendschap en voornamelijk spijt over wat allemaal had kunnen zijn.

De wonderbaarlijke reis van de fakir die vastzat in een Ikea-kast – Romain Puértolas

 

Dit is een echte aanrader voor op vakantie. Het is een boek boordevol avonturen. Deze avonturen gaan over een fakir uit India, die eigenlijk een oplichter is. Hij vliegt naar Parijs, en moet omdat hij geen geld heeft overnachten in Ikea. Hij verstopt zich in een kast die naar Engeland wordt gebracht. Zo ontdek je de prachtige reis van de fakir.

Dit blog is geschreven door

Ik heb een passie voor internet marketing en social media. Op deze website vind je de beste online marketing boeken! Kijk rond, lees de laatste blogs en bestel eenvoudig!

Comments are closed.