Adwords boeken

Ondanks de toegenomen mogelijkheden van sociale media om leads te genereren, blijft Google Adwords de meest uitgelezen mogelijkheid om uw onderneming meer exposure te geven. De flexibele instellingsmogelijkheden bieden u ruime mogelijkheden om binnen het beschikbare budget zoveel mogelijk views te krijgen en leads te genereren.

Wat is Google Adwords?

Google Adwords is de uitgelezen mogelijkheid om met behulp van de meest populaire zoekmachine, uw bedrijf door middel van kleine advertenties snel onder de aandacht van potentiële klanten te brengen. En dat op basis van relevante zoektermen. Men is dus al doelgericht aan het zoeken.

Google Adwords speelt in op de behoefte van ondernemers die op een eenvoudige wijze leads willen genereren die relevant zijn voor de interesses van Google gebruikers. Door de intuïtieve wijze van het aanmaken van advertenties, krijgt de ondernemer zelf alle mogelijkheden toegespeeld om het beschikbare budget zo efficiënt mogelijk in te zetten. De ondernemer bepaalt in grote lijnen zelf de prijs per click oftewel per bezoeker. De ingestelde prijs bepaald, in combinatie met de opgegeven zoekwoorden, de uiteindelijke positie van de advertentie. Daarnaast kan de ondernemer zelf er voor kiezen om zijn of haar advertenties enkel op bepaalde tijdstippen weer te geven.

Adverteren met Adwords

Advertenties binnen het Google netwerk zijn eenvoudig zelf in te stellen. Het verdient echter wel de aanbeveling om voldoende kennis in huis te hebben om optimaal gebruik te maken van Google Adwords. Dat is uiteraard niet in enkele zinnen uit te leggen.

Boeken over Adwords

We hebben derhalve een speciale sectie ingericht met boeken die u de handvatten aanreiken om succesvol de eerste stappen te zetten naar de perfecte Adwords campagne van uw onderneming.

Internet marketing boeken

Naast boeken over Adwords raden wij u ook aan om eens te kijken naar onze boeken over: Internet Marketing, Social Media, SEO en boeken over webshops.