Instagram boeken

Waar Facebook langzaam aan populariteit verliest wint Instagram terrein. Met drie miljoen actieve gebruikers is dit beeldnetwerk inmiddels zelfs groter dan Twitter.
Daarmee is Instagram – zeker voor ondernemers met een jongere doelgroep – een onmisbare etalage geworden. Of u nu een (web)winkel, café, restaurant of andersoortig bedrijf heeft, Instagram biedt mogelijkheden tot klantenbinding, mond-tot-mondreclame en het aanboren van nieuwe doelgroepen.

Wat is Instagram?

Instagram is een app waarmee foto’s en korte video’s worden gedeeld. Dat gaat heel eenvoudig met uw mobiele telefoon. U maakt een foto of filmpje en zet er een filter overheen voor het gewenste effect. Toon bijvoorbeeld interessante aanbiedingen, het menu van de dag of het vernieuwde interieur van uw bedrijf. Vervolgens voegt u een korte beschrijving toe, waarbij u hashtags kunt inzetten. Voor u als ondernemer is dit een handige manier om gevonden te worden door nieuwe volgers. Bijvoorbeeld: #eten #goedkoop #Utrecht. Uw beeldmateriaal is nu klaar om de wijde wereld ingestuurd te worden.

Boeken over Instagram

Wilt u méér uit uw onderneming halen met Instagram? Met onze boeken onderzoekt u de mogelijkheden en ontdekt u de fijne kneepjes van dit medium. Kijk hieronder voor ons aanbod van boeken over Instagram.