YouTube boeken

YouTube biedt u als ondernemer een prachtig marketing kanaal om het bereik van uw producten of diensten via internet te vergroten.

Wat is YouTube?

YouTube is het videokanaal van Google waar iedereen eigen video’s kan plaatsen en eigen videokanalen kan beheren. Voor u als ondernemer is het hét kanaal om klanten direct te informeren over uw eigen assortiment, uw portfolio of ander relevant nieuws. De sociale interactiemogelijkheden nodigen klanten direct uit om te reageren op uw video’s en ze – en dat is natuurlijk nog belangrijker – te delen met vrienden. Naast de eigen video producties biedt YouTube ook uitgebreide mogelijkheden om te adverteren bij video’s van anderen die betrekking hebben op uw eigen markt.

Boeken over YouTube

Voor de ondernemer die meer wil weten over YouTube, is er een uitgebreide serie boeken met informatie over YouTube. Ze bieden u een snelle start in het gebruik van YouTube, maar ook uitgebreide informatie om dit kanaal zo effectief mogelijk in te zetten voor de onderneming. En of u nu meer wilt weten over de technische achtergronden, of u wilt concentreren op de marketing toepassingen, hieronder vindt u zeker een boek dat bij uw wensen past.