E-mail marketing boeken

Via het internet wordt op allerlei manieren geld verdiend. Als we het voorlopig even bij de legale manieren houden dan is het maken van reclame, via datzelfde internet, vaak noodzakelijk.

U investeert uw geld niet voor niets in marketing, de bedoeling is dat de klanten u en uw bedrijf leren kennen via internet marketing, en dan met name marketing via E-mail.

E-mail marketing, wat is dat precies?

Iedere ondernemer doet er goed aan een aantal kaartjes te laten drukken met de gegevens van zijn of haar bedrijf er op. Deze zogenaamde business cards kunt u dan geven aan mensen die direct interesse tonen in uw werk of aan potentiële klanten.

E-mail marketing is een beetje te vergelijken met het uitgeven van business cards, veel ervan verdwijnen in een broekzak, van de broekzak naar een bureaulade of in een prullenmand. Er zijn maar een paar mensen die echt interesse zullen tonen in het werk van uw bedrijf, en daarom staat het telefoonnummer prominent op het kaartje.

De meeste E-mail programma’s hebben een spam filter die ongewenste E-mail berichten direct laten verdwijnen in de speciale Spam box.

Boeken over E-mail marketing

Maar marketing via E-mail adressen kan wel heel lucratief zijn, als u weet hoe het moet. Het is daarom maar goed dat er zoveel is geschreven over E-mail marketing. Kijk maar eens goed naar onderstaande lijst en kies het beste boek voor uw marketing campagne.

Aan de slag met marketing

Als u meer wilt halen uit uw internet marketing kijk dan ook eens naar onze boeken over Content Marketing en niche marketing.