Twitter boeken

Het gebruik van sociale media is tegenwoordig niet meer weg te denken als het gaat on internet marketing. De zich zelf respecterende ondernemer ziet en grijpt de kansen die de digitale maatschappij biedt. Met name een effectief gebruik van Twitter als internet marketing tool is onmisbaar aan het worden.

Wat is Internet Marketing via Twitter?

Door een unieke combinatie van een zakelijke uitstraling, laagdrempeligheid en een optimaal gebruik van zogeheten ´hashtags’ is Twitter eenvoudig in te zetten als marketing tool. Niet enkel voor het up-to-date houden van uw klantenbestand maar ook voor het directe contact met uw klanten, het opzetten van een webcare functie en het kenbaar maken van kortlopende acties.

Boeken over Twitter

Met de toenemende invloed van de diverse sociale media platforms, neemt ook de behoefte aan een diepere en bredere kennis van de verschillende sociale media toe. Ook de wetenschap speelt hier goed op in door gedegen en wetenschappelijk verantwoorde onderzoeken naar de invloed van het gebruik van sociale media en het beïnvloedden van het koopgedrag van consumenten.

Heeft u behoefte om uw kennis omtrent het inzetten van sociale media zoals Twitter te verbreden en handreikingen te krijgen om Twitter binnen uw organisatie effectief te gebruiken als Internet marketing Tool, kijk dan hieronder voor de boeken die wij aanbieden op dat gebied.