De vijf beste boeken over LinkedIn

linkedin boeken

Hieronder staan de 5 beste boeken over LinkedIn!

LinkedIn marketing in 60 minuten

In ‘LinkedIn marketing in 60 minuten‘ informeert Martine Meijburg in korte tijd met name zzp’ers en directeuren hoe ze de zakelijke netwerksite kunnen inzetten voor effectieve marketing en naamsbekendheid.

Hoe LinkedIn nu ECHT gebruiken

Auteur Jan Vermeiren vertelt in zijn boek ‘Hoe LinkedIn nu ECHT gebruiken‘ over strategieën om uw profiel te laten opvallen, u netwerk te vergroten en hoe hier zo min mogelijk tijd mee kwijt te zijn. Tevens onthult de auteur in zijn boek een aantal mogelijkheden en functies van de netwerksite waar maar weinig gebruikers bekend mee zijn.

Ontdek LinkedIn

In ‘Ontdek LinkedIn‘ schrijft auteur Miriam van der Have hoe u van LinkedIn een perfect visitekaartje maakt. Ze gaat in op de voordelen van onderlinge aanbevelingen, het deelnemen aan groepen en bespreekt daarnaast de valkuilen rond uw privacy.

Connect! van Menno Lanting

Menno Lanting beschrijft in zijn boek ‘Connect!‘, dat het managementboek van het jaar werd, hoe organisaties hun doelen kunnen bereiken middels een site als LinkedIn. Met name HRM en marketing zouden kunnen profiteren van de digitale toepassingen.

Sociale media voor zelfstandigen en professionals

Met het boek ‘Sociale media voor zelfstandigen en professionals‘ laten de auteurs zien dat zzp’ers en ondernemers dankzij LinkedIn een verhoogde omzet kunnen bereiken. Met het vinden van nieuwe samenwerkingspartners en klanten gaan de zaken nu eenmaal beter.

Andere social media boeken

Hier vindt u boeken over: Twitter, LinkedIn, Facebook, YouTube, Instagram, Yammer en Pinterest.

Dit blog is geschreven door

Ik heb een passie voor internet marketing en social media. Op deze website vind je de beste online marketing boeken! Kijk rond, lees de laatste blogs en bestel eenvoudig!

Comments are closed.